Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ravia.eu - Jak dobrze zarobic...

CounterDeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w dzisiejszym mini tucie, spróbuje Wam opisac moj sposób w którym

zarabiam przeogromne sumy Złota (Wirtualnej waluty w grze).

Koniec nawijania, przejdę odrazu do tematu.

Uwaga! jeśli jesteś człowiekiem który gra czysto, i nie ma zamiaru

pobierać żadnych wspomagaczy do gry - Ten temat nie jest dla Ciebie.

Przejdźmy do rzeczy.

Moj "sposób" <--- [Jeśli to tak można nazwać], polega na łowieniu ryb, oczywiście ja tych ryb sam nie łowie,

robi to za mnie mój kochany programik zwiący się FishBot. Pewnie pomyślicie sobie że już lepiej dropić,

hematy, chodzić na metki, itd, itd. lecz jeszcze nie skończyłem... nie wyborażacie sobie jakie sumy zarabiam.

Niestety tu Was musze zmartwić ;/ żeby ładnie na tym zarabiać musisz wyexpić ok. 8 kont do 30lvl (ja osobiscie

wyexpiłem aż 10) teraz przedstawie wam taką małą tabele w ile czasu ile zarabiam

w 10min mam okolo: 10rybek x 10 = 100rybek, czyli w 10min, mamy cale eq na 1 koncie rybek sumujac wszystko.

w 100min mam około: 100rybek x10 = 1000 rybek sumujac wszystko.

Na 1 caly ekwipunek ryb (90 dokładnie to jest całe eq) wylatuje mi od 3-10 małzy, zazwyczaj, 5,6. byly

sytuacje ze wylacialo nawet 13 ale to bylo ogromne szczescie ktorego nigdy nie zapomne.

Powiedzmy ze wylecialo nam na 90 rybek (cale eq) 3 malze, i na kazdym z 10 kont, mamy 3 malze

(ja na 1 koncie mam zazwyczaj po 5malzy, ale nie nie wiem jak tam wasze szczescie ; P)

czyli, 10x3=30malzy (u mnie zawsze jest od 50-70 malz).. Ok, powiedzmy ze mamy te 30malzy

Aktualnie malze chodza po 6-7kk, powiedzmy ze wszystkie malze sprzedalismy za 6kk (jest to

minimalna cena) sumujac wszystko, mamy 180kk w 100min - (1h 40min) u mnie zazwyczaj

kwota kk wynosi do 450kk, I WMÓWCIE MI ŻE DROPIENIE HEMATÓW JEST LEPSZE...

oczywiscie, u was nie musi byc 450kk, zalezy to od szczescia, ale malze leca nawet, nawet.

Wiem, wiem... trzeba włozyć w to dużo pracy aby wyexpić 10kont po 30lvl.. ale afekty sa zaskakujace

1. Pobierz moda z strony metin2m*d.tk

* = o

2. Pobierz WH

Link do tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/671431-dl-wait-hack-by-xtymekx/

3. Upewnij sie czy nie ma GM, GA etc. nicki: IsAmU (W tym ZakutyLeb), B3nq, Bambos,

Zenith, GodWeles, Nymfa. Oraz idz na ts3.*rg.pl i zmien sb nick : "Mam cheatera" a gdy

beda sie pytali, jaki to cheater, wcisnijcie wymowke jakas, np: sry nie spisalem nicku, i

zapomnialem wyjsc z ts'a ; D

* = o

4. Kup, przynety, wedke, i idz nad wode, wazne aby konta nie staly

obok siebie (najlepiej porozrzucaj je po mapie)

5. Gdy zainstalowales juz wczesniej WH, w gornym prawym rogu sa rozne opcje, mn. jest

tam ikonka FishBota, wystarczy ze podejdziesz z wedka do wody, i klikniesz w ta ikone

i bedzie Ci łowił ( Nic nie trzeba zmieniac fish bot jest ustawiony perfekcyjnie)

6. Co jakis czas pisz do GM by sie upewnic czy nic Ci nie grozi.

To tyle, w 2 godzinki mamy 450kk, a ile w 2 godzinki macie na hematach? wlasnie ;)

polecam sprobowac sposobu i nie koniecznie trzeba to robic na 10metkach, wiem ze

malo z Was osob ma komputer by tyle udzwignał. Wyprbjcie to polecam ! Licze na 'plusy'

Opublikowano

Dzieki :)

Mysle ze to jest lepszy sposob niz, dropnie run, hematow.

a najlepsze jest to, że nic nie musimy robić tylko włączyć bota ;)

Teraz gdy bede mial wolne, (Sroda, czwartek, piatek, sobota, niedziela)

to bede dziennie 8h tego łowił, i bede miał dziennie ok. 200+małzy

dobije 1k małz i wszystkie otworze, i dodam filmik na YouTube i udastepnie

Wam tutaj ze taka ilosc malzy jest jak ze mozliwa. :) POZDRAWIAM

Opublikowano

No i wlicz do tego 3000 zł za komputer , który uciągnie tyle metków ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

No i wlicz do tego 3000 zł za komputer , który uciągnie tyle metków ;)

Metin nie jest wymagającą grą, uwierz, że ja mając bardzo słaby sprzęt jestem wstanie odpalić 3-4 metki.

Co do sposobu nie wyróżnia się niczym od zwykłego zostawienia botów na FB.

A z tym TS'em nie wiem czy jest sens, bo GM może i tak chodzić po mapce na inv nie będąc na TS'ie.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Na hematach na 10 kont na botach jest większy zarobek ;)

W 2h z 1 postaci jest 120 hematów. Czyli 1200 na 10 postaciach.

1200 hematów= ok. 800kk - te 30kk na rękawice.

73622215203087586443.jpg

Opublikowano

Nie zgodze sie z Toba, zawsze znajdzie sie jakas ....... co bedzie Ci ksuć, przynajmniej ja tak miałem...

dzięki temu sposobu mam bojowego+9, stal+8 i nie narzekam, i dla mnie jest nie realne dropić hematy

10kontami, całe m1 byś zapchał i inni by nie mogli gdzie dropić i na 99.9% by Ci ksuli, są tacy :)

Opublikowano

Nie zgodze sie z Toba, zawsze znajdzie sie jakas ....... co bedzie Ci ksuć, przynajmniej ja tak miałem...

dzięki temu sposobu mam bojowego+9, stal+8 i nie narzekam, i dla mnie jest nie realne dropić hematy

10kontami, całe m1 byś zapchał i inni by nie mogli gdzie dropić i na 99.9% by Ci ksuli, są tacy :)

W nocy jest dużo mniej ludzi.

Mi bez bota dropi 30 minimum na 1 rekawicy nawet jak mi ksuja.

73622215203087586443.jpg

Opublikowano

Yhy, yhy... Tyle ze ja caly czas to kontroluje i nie mają szans mnie złapać... a po 2 teraz nie mają za dużo czasu bo ddosy są. wiec pzdr.

Opublikowano

Nie polecam grac na fb na Ravii. Isamu i inni codziennie banują dużo botów. I jeszcze dają bany na ip czyli na wszystkie postacie więc nie polecam.

Opublikowano

Sam sposób jest bardzo dobry , bo mało osób na to wpada , ale niestety tutaj admini strasznie obserwują boty. Więc przy tych połowach musiałbyś co chwile wchodzić na metina i patrzeć czy koło ciebie nie stoi GM.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dobry Poradnik.

Na pewno się przyda.

Nie przyda się bo teraz małże z rybek nie są nic warte.

Teraz te normalne małże z których lecą perły dropią z mobów.

Poradnik raczej do zamknięcia bo wątpię że ktoś jeszcze na tym zarobi na Ravii.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...